Queens

CH Atlantic Acadia's Ruby Tuesday

Haar moeder is Duits en haar vader Amerikaans: Ruby past bij onze familie alsof gegoten! Zij is de lieveling van alle familieleden. Tevens is ze een genot om te zien, want ze is een zeer atletisch dame die de hele dag graag in de tuin op insecten jaagt.

Ruby is kampioen zowel bij TICA als FIFe. Haar echografische testen (2018, 2019, 2020 en 2022) laten normale hart, nieren, lever en galblaas zien. Haar ouders zijn negatief getest voor alle bij katten bekende genetische ziektes en ze was in mei 2019 negatief voor FIV and FeLV.

Ruby met 7 jaar:

Ruby met 13 maanden:

Hier is Ruby at 8 maanden. Foto met dank aan Poezels.nl:

Ruby haar stamboom:  https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1325381&g=4&p=mco&o=elastic

 

TICA DGC Lauda The Word is Love

Love is een zwart, zeer zwarte tortoiseshell poes. Ze is sterk van type en geen kleintje. Love is aanhankelijk en alles op haar is evenredig groot. Net zoals haar vader houdt ze veel van knuffelen.

Love is in 2020 en 2022 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische uitslagen zijn vanwege haar ouders voor alle tests negatief.

Love met 3 jaar

Hier is Love haar stamboom:  https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1510593&g=4&p=mco&o=elastic

Lauda Quia Mirabilia Fecit

Mira is zwart tortoiseshell ticked tabby. Ze is wonderlijk athletisch. Mira is het hart van alle sociale contacten onderling met alle catten in onze groep. Ze is onze enige kat afgestemd van Toby, Trouble en Ruby.

MIra is in 2022 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart of nieren. Haar genetische uitslagen zijn vanwege haar voorouders voor alle tests negatief.

Mira haar stamboom:  https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1564326&g=4&p=mco&o=elastic

Lauda Hail Holy Queen

Hailey is onze surprise!  ze is in 2021 geboren en is de dochter van Trouble en Pirate.  Hailey heeft een sierlijke staart en een zachtaardige karakter. Ze is niet lang naast je voordat ze knuffels eist. Ze heeft prachtige, ouderwetste type en is in alles gebalanceerd. Ze is atletisch en levendig. Haar classic tabby patroon ziet er uit alsof het op haar met kwasten was geverfd. We hopen op de toekomst met Hailey te kunnen bouwen.

Hailey haar stamboom:  https://www.pawpeds.com/db/?a=p&ids=3:1279731;2:1583961&g=4&p=mco&o=elastic

Lauda Stars and Angels Sing

Stella is de dochter van Love en Peculiar Cloud Dancer, en ze is nog volop in de groei.  We gaan eerst met Stella naar wat shows om te zien hoe ze het doet. Stella is tortoiseshell in hart en nieren, niet dat je het hier kan zien. Ze wil van alles, klimt op alles, en ze zit bij mij graag op schoot.

Stella met een jaar leeftijd

Hier zijn portretten van Stella van toen ze zes maanden was.  Foto's van Kathrin Schier:

Stella haar stamboom:  https://www.pawpeds.com/db/?a=p&id=1638781&g=4&p=mco&o=elastic