Queens

Dynamicats Double Trouble

Kieskeurig mag je ons wel noemen. Na vele jaren aarzelen werd onze wenslijst voor een fokpoes steeds langer: de juiste persoonlijkheid voor een perfecte gezelschapsdier, een goede moeder, nieuwe genen voor de genpoel, robuste gezondheid, en eerlijk gezegd, schoonheid mocht ook meetellen.

En eindelijk kwamen wij een kater met de ideale karakter tegen. Toevallig was zijn allerlaatste nest met een dame die wij ook  geweldig vonden.  Hieruit is Trouble bij ons komen wonen. Trouble zorgt iedere dag voor geluk bij ons!

Wij mogen geen huiswerk of tuineren doen zonder de assistentie van Trouble. Willen we een dutje doen, dan ligt ze vast samen ergens met ons op bed. Ze is weliswaar geen schootklever, maar Trouble is er altijd bij.  Wij zijn ook er van overtuigd dat ze een gevoel voor humor heeft.

Trouble is in 2016 en 2019 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische tests (Van Haeringen) zijn voor alles negatief. Tevens is ze negatief voor FIV en FeLV (maart 2016).

Trouble's pedigree:   https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1279731&g=4&p=mco&date=iso&o=ajgrep

P1100975 (2)Hallelujah kitty!

CH Atlantic Acadia's Ruby Tuesday

Haar moeder is Duits en haar vader Amerikaans: Ruby past bij onze familie alsof gegoten! Zij is de lieveling van alle familieleden. Tevens is ze een genot om te zien, want ze is een zeer atletisch meisje die de hele dag graag in de tuin op insecten jaagt. Ze brengt het liefst de hele dag door in onze afgesloten achtertuin, waar ze op de schutting klimt om door het kattennet op het konijn van de buren te gluren.

Ruby is kampioen zowel bij TICA als FIFe. Haar echografische testen (2018) laten normale hart, nieren, lever en galblaas zien. Haar ouders zijn negatief getest voor alle bij katten bekende genetische ziektes en ze was in januari 2018 negatief voor FIV and FeLV.

Ruby met 13 maanden:

Hier is Ruby at 8 maanden. Foto met dank aan Poezels.nl:

Hier zijn wat portretten van Ruby toen ze 4 maanden oud was. Met dank aan Kathrin Schier:

 

 

Our Lady in Waiting: Lauda Amazing Grace

Maisy is dochter Toby en Ruby. We zijn verheugd met haar type en ontwikkeling! We houden haar groei in de gaten en genieten van ieder moment met haar.

Hier is Maisy met 8 weken:

Hier wat portretten van Maisy die op de Cats and Tulips show van November, 2018 door fotograaf Kathrin Schier zijn genomen: