Queens

Dynamicats Double Trouble

Kieskeurig mag je ons wel noemen. Na vele jaren aarzelen werd onze wenslijst voor een fokpoes steeds langer: de juiste persoonlijkheid voor een perfecte gezelschapsdier, een goede moeder, nieuwe genen voor de genpoel, robuste gezondheid, en eerlijk gezegd, schoonheid mocht ook meetellen.

En eindelijk kwamen wij een kater met de ideale karakter tegen. Toevallig was zijn allerlaatste nest met een dame die wij ook  geweldig vonden.  Hieruit is Trouble bij ons komen wonen. Trouble zorgt iedere dag voor geluk bij ons!

Trouble is in 2016 en 2019 en 2020 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische tests (Van Haeringen) zijn voor alles negatief. Tevens is ze herhaaldelijk negatief getest op voor FIV en FeLV (maart 2016-oktober 2020).

Trouble's pedigree:   https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1279731&g=4&p=mco&date=iso&o=ajgrep

P1100975 (2)Hallelujah kitty!

CH Atlantic Acadia's Ruby Tuesday

Haar moeder is Duits en haar vader Amerikaans: Ruby past bij onze familie alsof gegoten! Zij is de lieveling van alle familieleden. Tevens is ze een genot om te zien, want ze is een zeer atletisch meisje die de hele dag graag in de tuin op insecten jaagt. Ze brengt het liefst de hele dag door in onze afgesloten achtertuin, waar ze op de schutting klimt om door het kattennet op het konijn van de buren te gluren.

Ruby is kampioen zowel bij TICA als FIFe. Haar echografische testen (2018, 2019 en 2020) laten normale hart, nieren, lever en galblaas zien. Haar ouders zijn negatief getest voor alle bij katten bekende genetische ziektes en ze was in mei 2019 negatief voor FIV and FeLV.

Ruby met 13 maanden:

Hier is Ruby at 8 maanden. Foto met dank aan Poezels.nl:

 

Our Lady in Waiting: Lauda PP You Say

Onze rood getickte wonderathleet, bij ons bekend als PPinkie (soms ook als Millicent). PPinkie heeft haar moeders temperament en klimtalent, dat nog versterkt wordt door het erven van haar vaders extra teentjes. Ze heeft mega polydactyle poten, met 7,7 voor en 6, 6 achter.

PPinkie is in 2020 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische uitslagen zijn vanwege haar ouders voor alle tests negatief. Ze was in december 2020 negatief getest op FIV/FeLV.

Hier is PPinkie haar stamboom:

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1510594&g=4&p=mco&o=elastic

Our Lady in Waiting: Lauda PP Flash ofLightning

Flash is heerlijk brutaal.  Ze geeft en neemt alle mogelijke aandacht en alle katten in huis wassen haar met liefde. Tevens is voor voor alle mensen in huis ook knuffelbeest. Haar poten demonstreren hoe polydactyly wisselend erft, met 5, 6 voor en 6, 6 achter. Flash deed het goed op shows als een kitten en is ook meerdere malen in digital finals sinds de Corona tijd.

Flash is in 2020 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische uitslagen zijn vanwege haar ouders voor alle tests negatief.

Hier Flash d'r stamboom

https://pawpeds.com/db/?a=p&id=1510595&g=4&p=mco&o=elastic

Our Lady in Waiting: Lauda The Word is Love

Love is een zwart, zeer zwarte tortoiseshell poes. Ze is sterk van type en geen kleintje. Love is aanhankelijk en alles op haar is groot. Net zoals haar vader houdt ze veel van knuffelen.

Love is in 2020 echografisch getest en had geen afwijkingen in hart, lever, nieren of galblaas. Haar genetische uitslagen zijn vanwege haar ouders voor alle tests negatief.

Our happy castrate: RGC Lauda Amazing Grace

Maisy stayed with us, as we adore her. She hated showing and is retired, living the ultimate cat life and enjoying the company of her younger sisters.

Maisy at 8 weeks:

Here's a lovely picture of Maisy made by Marja Brouwer: